СУЧАСНІ ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ НОВІТНІХ ПРОБЛЕМ НАУКИ

Раді повідомити, що 27-29 листопада 2022 року

Громадська організація «Європейський інститут післядипломної освіти» спільно з Академією ГУСПОЛ (м. Куновіце, Чеська Республіка) та Державним податковим університетом (м. Ірпінь, Україна) провели міжнародну науково-практичну конференцію

СУЧАСНІ ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ НОВІТНІХ ПРОБЛЕМ НАУКИ

Онлайн-трансляція відбулась 29 листопада 2022 року, аби всі бажаючі, хто за будь-яких причин знаходиться в різних куточках світу, могли приєднатися до зустрічі.

Висловлюємо подяку керівництву Державного податкового університету за те, що не зважаючи на пережите, на завданні руйнації, Ви швидко відновлюєтесь, а Ваша жага до наукових звершень лиш зростає в таких умовах!

Дякуємо в.о. ректора Державного податкового університету, к.е.н., доценту Валентині Павлівні Унинець-Ходаківській та ректору Академії ГУСПОЛ Mgr. Pavel Polian за особисту участь та активну роботу в рамках нашої співпраці!

Щиро дякуємо науковцям, студентам, аспірантам, здобувачам, практикуючим юристам, психологам та всім зацікавленим особам за участь та за те, що йдете вперед до розвитку вітчизняної науки навіть в переломні для нашої країни моменти!

Збірник з тезами Ваших виступів та сертифікати будуть надіслані на Ваші адреси найближчим часом!

З вірою в краще та повагою до кожного з Вас професор, доктор юридичних наук, заслужений юрист України Ігор Копотун

img/news/News_30.jpg img/news/News_30.jpg img/news/News_30.jpg img/news/News_30.jpg


Добавлено: 03 Грудня 2022 13:29 | Автор: eipeassist